ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Τα Πρότυπα Ιατρικά Διαγνωστικά Εργαστήρια Medicity είναι από τα παλαιότερα και πλέον αναγνωρισμένα εργαστήρια στον χώρο των ιδιωτικών φορέων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.). Αποτελούν μετεξέλιξη του Πολυϊατρείου Ψυχικού, το οποίο ιδρύθηκε το 1982 από την οικογένεια Φούσα με πρώτο μέλημα την παροχή κορυφαίας περίθαλψης σε κάθε ιατρικό περιστατικό, με προσωπική φροντίδα και εξειδίκευση.

Το 2015, τα Πολυϊατρεία Ψυχικού μετονομάστηκαν σε Medicity με πλήρη ανακαίνιση και αναβάθμιση, τόσο του κτιριακού όσο και του ιατρικού-τεχνολογικού εξοπλισμού με ιατρικά μηχανήματα και αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας (GE HealthCare, Roche, Biomerieux, Olympus, Thermo Scientific, Siemens).

H εξειδικευμένη και αξιόπιστη υλικοτεχνική υποδομή με δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας όλων των αυτόματων αναλυτών με το LIS, σε συνδυασμό με τον έλεγχο και την έγκριση των αποτελεσμάτων από ιατρικό και μόνο προσωπικό, άρτια καταρτισμένο, με σημαντική εμπειρία και πολυετή παρουσία στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής, συντελούν στην αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω, η δυνατότητα για παροχή άμεσων αποτελεσμάτων, οι εσωτερικοί και εξωτερικοί ποιοτικοί έλεγχοι που διενεργούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και η Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης της Ποιότητας ISO 9001, δημιουργούν ένα πρότυπο και οργανωμένο περιβάλλον για όλους όσοι χρειάζονται τις υπηρεσίες μας.

Πάντα δίπλα σας να ανταποκριθούμε υπεύθυνα σε κάθε σας ανάγκη.

Γρηγόρης Σ. Φούσας
Ιατρός, Βιοπαθολόγος - Γενική Διεύθυνση

Στα MEDICITY

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Κατ’ οίκον νοσηλεία, Εξυπηρέτηση επειγόντων περιστατικών ανεξαρτήτου ώρας και ημέρας, Παράδοση αποτελεσμάτων στο σπίτι ή στο γραφείο, Ιατρικός φάκελος – Ιστορικό, Αιμοληψίες κατ’ οίκον, Προληπτικές Εξετάσεις Αίματος, Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος, Ακτινολογικοί Υπέρηχοι – Triplex

ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Είμαστε συμβεβλημένοι με δημόσια ταμεία και ιδιωτικές ασφάλειες. Για οποιαδήποτε ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κατ’οικον Νοσηλεια

Οι κατ’ οίκον διαγνωστικές εξετάσεις φέρνουν κοντά σας αυτό που συμβαίνει χρόνια τώρα στο εξωτερικό. Σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε υπηρεσίες υγειονομικής φροντίδας και έγκαιρης διάγνωσης στο οικείο και άνετο περιβάλλον σας.

Διαγνωση

Αξονική Τομογραφία

Είναι μία μη επεμβατική διαγνωστική απεικονιστική εξέταση, η οποία χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό των ακτίνων Χ και της τεχνολογίας των υπολογιστών, για να παραγάγει οριζόντιες και αξονικές (συχνά ονομάζονται φέτες) εικόνες του σώματος. Η αξονική τομογραφία μπορεί να παραγάγει λεπτομερείς εικόνες από οποιοδήποτε μέρος του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των οστών, των μυών και του λίπους.

Μαγνητική Τομογραφία

Ο Μαγνητικός τομογράφος απεικονίζει αξιόπιστα με μεγάλη ακρίβεια, στον μικρότερο δυνατό χρόνο όλες τις περιοχές του σώματος ( εγκέφαλος, λιθοειδή, τράχηλος, θώρακας, κοιλιά, σπονδυλική στήλη, μυοσκελετικό σύστημα). Παράλληλα είναι σε θέση να εκτελέσει αρκετές ειδικές εξετάσεις όπως :

Πυρηνική Ιατρική

Το Τμήμα πραγματοποιεί μεγάλο εύρος εξετάσεων εξυπηρετώντας έτσι Καρδιολογικά, Ογκολογικά, Ενδοκρινολογικά, Ουρολογικά, Ορθοπεδικά, Παθολογικά, Νευρολογικά και άλλα περιστατικά όπως αναφέρονται παρακάτω :

Ενδοσκοπήσεις

(Κολονοσκόπηση-Γαστροσκόπηση) Με την ενδοσκόπηση οι γαστρεντερολόγοι παρατηρούν όλη την εσωτερική επιφάνεια του οισοφάγου, του στομάχου, του δωδεκαδακτύλου και του παχέους εντέρου.

Ακτινολογικό

Όλες οι εξετάσεις γίνονται με ψηφιακή απεικόνιση και επεξεργασία της εικόνας, την σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα της Ακτινολογίας. Καλύτερη ποιότητα εικόνας, μικρότερη ακτινοβολία για τον ασθενή, δυνατότητα επεξεργασίας της εικόνας χωρίς επιπλέον λήψεις.

Μικροβιολογικό & Βιοπαθολογικό Εργαστήριο

Στο Μικροβιολογικό-Βιοπαθολογικό τμήμα πραγματοποιούνται εξετάσεις αίματος, ούρων και άλλων βιολογικών υγρών του σώματος με στόχο την πρόληψη αλλά και την έγκαιρη διάγνωση ασθενειών.

Καρδιολογικό

Ο Καρδιολογικός έλεγχος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την πρόληψη αλλά και την έγκαιρη διαγνωση και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Εξοπλισμος