Ιατρικα κεντρα

Τα Πρότυπα Ιατρικά Διαγνωστικά Εργαστήρια Medicity είναι από τα παλαιότερα και πλέον αναγνωρισμένα εργαστήρια στον χώρο των ιδιωτικών φορέων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.). Αποτελούν μετεξέλιξη του Πολυϊατρείου Ψυχικού, το οποίο ιδρύθηκε το 1982 από την οικογένεια Φούσα με πρώτο μέλημα την παροχή κορυφαίας περίθαλψης σε κάθε ιατρικό περιστατικό, με προσωπική φροντίδα και εξειδίκευση.

Το 2015, τα Πολυϊατρεία Ψυχικού μετονομάστηκαν σε Medicity με πλήρη ανακαίνιση και αναβάθμιση, τόσο του κτιριακού όσο και του ιατρικού-τεχνολογικού εξοπλισμού με ιατρικά μηχανήματα και αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας (GE HealthCare, Roche, Biomerieux, Olympus, Thermo Scientific, Siemens).

H εξειδικευμένη και αξιόπιστη υλικοτεχνική υποδομή με δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας όλων των αυτόματων αναλυτών με το LIS, σε συνδυασμό με τον έλεγχο και την έγκριση των αποτελεσμάτων από ιατρικό και μόνο προσωπικό, άρτια καταρτισμένο, με σημαντική εμπειρία και πολυετή παρουσία στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής, συντελούν στην αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω, η δυνατότητα για παροχή άμεσων αποτελεσμάτων, οι εσωτερικοί και εξωτερικοί ποιοτικοί έλεγχοι που διενεργούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και η Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης της Ποιότητας ISO 9001, δημιουργούν ένα πρότυπο και οργανωμένο περιβάλλον για όλους όσοι χρειάζονται τις υπηρεσίες μας.

Πάντα δίπλα σας να ανταποκριθούμε υπεύθυνα σε κάθε σας ανάγκη.

Γρηγόρης Σ. Φούσας
Ιατρός, Βιοπαθολόγος – Γενική Διεύθυνση

 

MEDICITY N. ΨυχικούMEDICITY Φάρος ΨυχικούMEDICITY Βριλησσίων
25ης Μαρτίου 69, Ν. Ψυχικό, 15451Ομήρου 4, N. Ψυχικό, 15451Αίαντος 2Β, Πλατεία Ελευθερίας, Βριλήσσια 15235
Τηλέφωνο: 2106726451Τηλέφωνο: 2106717099Τηλέφωνο: 2108100083
e-mail: info@medicity.gre-mail: info-faros@medicity.gre-mail: info-vril@medicity.gr