Μοριακή ανίχνευση Covid-19*

Covid Drive Through

stayhome-754x450

Μοριακή ανίχνευση Covid-19 →  70€

Rapid Test αντιγόνου → 25€

Rapid Test αντισωμάτων IgG-IgM → 30€

Νέα Υπηρεσία Drive–Through PCR test COVID-19 από το MEDICITY! (Κλείστε το ραντεβού σας τώρα!)

Τεστ κορωνοϊού με ταχύτητα, ακρίβεια και απόλυτη ασφάλεια.

Στο MEDICITY, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας και με γνώμονα την διασφάλιση των ασφαλέστερων μέτρων ασφαλείας κατά την πραγματοποίηση διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοϊό,προχωράμε στη δημιουργία της νέας υπηρεσίας «Drive–Through PCR test COVID-19 ».

Αυτή η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν το τεστ μοριακής ανίχνευσης COVID-19 μέσα από το αυτοκίνητο τους,εύκολα,με απόλυτη ασφάλεια ολοκληρωνοντας την λήψη του ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος σε λίγα δευτερόλεπτα .

Τα αποτελέσματα στέλνονται ηλεκτρονικά μέσα σε 6-12 ώρες ( ανάλογα με την ώρα λήψης δείγματος ). Οι δειγματοληψίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Η λήψη δείγματος γίνεται με ειδικό στυλεό από την ρινοφαρυγγική κοιλότητα.

Για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες της εποχής, με υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε τη λήψη του επιχρίσματος στο χώρο σας από εξειδικευμένο προσωπικό τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (ειδική στολή, ποδονάρια μάσκες κλπ ), κατόπιν ραντεβού σε όλον το νομό Αττικής.
Το διαγνωστικό μας έχει συντάξει οδηγίες για την ασφαλή διαχείριση δυνητικά μολυσματικών δειγμάτων και έχει εκπαιδεύσει το εμπλεκόμενο προσωπικό του, ώστε  να ακολουθεί κανόνες δειγματοληψίας και ασφαλείας για την σωστή προετοιμασία του δείγματος για μεταφορά (Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ).Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία μας στα παρακάτω τηλέφωνα ή συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας:

Εξέταση για τον ΚορονοΪό
*απαραίτητο πεδίο προς συμπλήρωση.
*απαραίτητο πεδίο προς συμπλήρωση.
*απαραίτητο πεδίο προς συμπλήρωση.
*απαραίτητο πεδίο προς συμπλήρωση.
*απαραίτητο πεδίο προς συμπλήρωση.
Sending