Ολόσωμη μαγνητική τομογραφία WHOLE-BODY MRI SCAN

Η μαγνητική τομογραφία ολόκληρου σώματος (WB-MRI) είναι μια μέθοδος απεικόνισης χωρίς ακτινοβολία που μπορεί να παρέχει κάλυψη ολόκληρου του σώματος  με πρωτόκολλα βασικών αντιθέσεων απεικόνισης σε λιγότερο από 60 λεπτά και μπορεί να συμπληρωθεί με ακολουθίες για την αξιολόγηση συγκεκριμένων περιοχών εάν απαιτηθεί. Η συγκεκριμένη εξέταση βρίσκει συνεχώς αυξανόμενη χρήση στο γενικό πληθυσμό για τον προ συμπτωματικό έλεγχο καρκίνου.

Σε πολλές περιπτώσεις, η WB-MRI ξεπερνά το σπινθηρογράφημα οστών και την αξονική τομογραφία στην ανίχνευση και τον χαρακτηρισμό βλαβών, στην αξιολόγηση της ανταπόκρισής τους στη θεραπεία και στον έλεγχο ασθενών υψηλού κινδύνου. Κατά συνέπεια, οι διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες συνιστούν πλέον τη χρήση της WB-MRI στη διαχείριση ασθενών με πολλαπλό μυέλωμα, καρκίνο του προστάτη, μελάνωμα ατόμων με ορισμένα σύνδρομα προδιάθεσης για καρκίνο καθώς και για τον μεταστατικό καρκίνο του μαστού, τον καρκίνο των ωοθηκών και το λέμφωμα.

Στο κέντρο μας διενεργείται η συγκεκριμένη εξέταση από εξειδικευμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας μαγνητικό τομογράφο. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε την γραμματεία του κέντρου.

 

Drive–Through

Covid Drive Through

stayhome-754x450

 

Drive–Through τιμές

Μοριακή ανίχνευση Covid-19 →  60€

Rapid Test αντιγόνου → 20€

Rapid Test αντισωμάτων IgG-IgM → 30€

Νέα Υπηρεσία Drive–Through PCR test COVID-19 από το MEDICITY! (Κλείστε το ραντεβού σας τώρα!)

Τεστ κορωνοϊού με ταχύτητα, ακρίβεια και απόλυτη ασφάλεια.

Στο MEDICITY, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας και με γνώμονα την διασφάλιση των ασφαλέστερων μέτρων ασφαλείας κατά την πραγματοποίηση διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοϊό,προχωράμε στη δημιουργία της νέας υπηρεσίας «Drive–Through PCR test COVID-19 ».

Αυτή η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν το τεστ μοριακής ανίχνευσης COVID-19 μέσα από το αυτοκίνητο τους,εύκολα,με απόλυτη ασφάλεια ολοκληρωνοντας την λήψη του ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος σε λίγα δευτερόλεπτα .

Τα αποτελέσματα στέλνονται ηλεκτρονικά μέσα σε 6-12 ώρες ( ανάλογα με την ώρα λήψης δείγματος ). Οι δειγματοληψίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Η λήψη δείγματος γίνεται με ειδικό στυλεό από την ρινοφαρυγγική κοιλότητα.


Έλεγχος Covid-19 στα διαγνωστικά κέντρα Medicity, εύκολα, γρήγορα και με πλήρη ασφάλεια.

Τα διαγνωστικά κέντρα Medicity διαθέτουν στον εξοπλισμό τους FAST PCR ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ από την ώρα λήψης του δείγματος.

Η έκδοση του αποτελέσματος γίνεται και στα Αγγλικά σε ειδική φόρμα με QR code για ταξίδια. Η λήψη μπορεί να γίνει στον χώρο σας έγκαιρα και με απόλυτη ασφάλεια.


Για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες της εποχής, με υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε τη λήψη του επιχρίσματος στο χώρο σας από εξειδικευμένο προσωπικό τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (ειδική στολή, ποδονάρια μάσκες κλπ ), κατόπιν ραντεβού σε όλον το νομό Αττικής.

Το διαγνωστικό μας έχει συντάξει οδηγίες για την ασφαλή διαχείριση δυνητικά μολυσματικών δειγμάτων και έχει εκπαιδεύσει το εμπλεκόμενο προσωπικό του, ώστε  να ακολουθεί κανόνες δειγματοληψίας και ασφαλείας για την σωστή προετοιμασία του δείγματος για μεταφορά (Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ)

.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία μας στα παρακάτω τηλέφωνα ή συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας: